İki Yaşlı Kadını Hastanelik Eden Zanlı Cezaevinde

Alanya ilçesine bağlı Mahmutlar beldesinde, kendisini "su satıcısı" olarak tanıtarak hırsızlık amacıyla girdiği evlerde iki kadından birini omuzundan bıçaklayan diğerini bıçakla tehdit eden zanlı tutuklandı.

İki Yaşlı Kadını Hastanelik Eden Zanlı Cezaevinde

Edinilen bilgiye göre, Alanya'ya bağlı Mahmutlar beldesi Cumhuriyet Mahallesi Barış Caddesi'nde bulunan apartman dairesine giden ve "su satıcısı" olduğunu belirten K.C., 85 yaşındaki Hanım Yayla'yı darp etti. Evdeki para ve ziynet eşyalarını alarak kaçan zanlı daha sonra aynı mahalledeki bir başka eve girerek 78 yaşındaki Şerif Memiş'i omuzundan bıçakla yaraladı.

ATM KULÜBESİNDE YAKALANDI
İhbar üzerine, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, iki kadını Alanya Devlet Hastanesi’ne kaldırdı, jandarma ekipleri de zanlının yakalanması için çalışma başlattı. Bölgedeki güvenlik kameraları görüntülerinden zanlının eşkalini belirleyen jandarma ekipleri, ATM kulübesine saklanan K.C.’yi suç aleti bıçakla birlikte gözaltına aldı.

Mahmutlar Jandarma Karakol Komutanlığında ifadesi alınan zanlı K.C., Alanya Adliyesi Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığına çıkarıldı. Tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen 27 yaşındaki zanlı K.C., “bıçakla yaralama ve yağma suçundan" tutuklanarak Alanya L Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA