Başkan Adayı Kocamaz'dan Mhp İl Başkanlığı'na Ziyaret

Tarsus Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İçel Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz, MHP İçel İl Başkanı Rauf Aydemir'i ziyaret etti.

Başkan Adayı Kocamaz'dan Mhp İl Başkanlığı'na Ziyaret
Büyük bir araç konvoyuyla İl Başkanlığı'na gelen Başkan Kocamaz'ı çok sayıda partili karşıladı. Partililer Kocamaz'a sevgi gösterisinde bulunurken, zaman zaman izdiham yaşandı. Ziyarette konuşan İl Başkanı Rauf Aydemir, İçel'de Büyükşehir başta olmak üzere 13 ilçeye talip olduklarını belirterek, "Bu konuda hiçbir taviz vermeyeceğiz. Teşkilatlarımıza gerekli talimatları vereceğiz. Bizler duygu ve hisleriyle hareket eden insanlar değiliz. Teşkilat ve teşkilatçılığı biliriz. MHP'nin başarısı adına canımızla, kanımızla mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Tarsus Belediye Başkanı ve MHP İçel Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz, MHP'nin başarı için yola çıktıklarını kaydetti.

Bugün itibaren geçmişte yapılan her türlü yanlışın üzerine sünger çektiklerini vurgulayan Kocamaz, "Geçmişten bu yana dargınlık, kırgınlık nedeniyle bir şeklide teşkilatımızdan dışarıda kalan bütün insanlarımızı da bu bayrağı yerine dikmek üzere MHP’de yeniden toparlanmaya davet ediyoruz. Neticede İçel İçelliler için önemli, Türkiye için önemli, MHP için de çok önemli bir yerleşim yeri. Sayın Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda İçel'de çok gecikmiş olan başarıyı, ilçelerde kazanılan başarıları Büyükşehir ile taçlandırmak için buradayız" dedi.

"BİZİM SAĞDAKİ, SOLDAKİ, ARKAMIZDAKİ DEDİKODULARLA ZAMAN KAYBEDECEK HALİMİZ YOK"
Bütün dava arkadaşlarına güvendiklerinin altını çizen Kocamaz, "Şayet aramızda dargınlıkları, kırgınlıkları sürdürmek isteyenler olursa onların bir kenara çekilip bizim mücadelemizi takip etmelerini istiyoruz. Çünkü hedefe kilitlendiğimiz bir ortamda bizim sağdaki, soldaki, arkamızdaki dedikodularla zaman kaybedecek halimiz yok. Biz teşkilatla özveriyle hiçbir zaman nefsimizi öne çıkarmadan bu camianın başarısı için mücadele ettik. 20 yıl Tarsus'ta şanımızla, şerefimizle bu bayrağı hep gönderde tuttuk. İnşallah 1994'de Tarsus'ta milat ilan etmiştik. 2014'de o miladı İçel'de taçlandıracağız ve İçel için 2014 yılı bir milat olacak. Bütün hemşerilerimizi geçmişte hangi siyasi partiye oy vermiş olursa olsun bu dönem İçel'in kurtuluşu için, İçel'in bugünkü konumundan ayağa kaldırılması, imaj ve yönetim değişikliği için yola çıkardığımız yaklaşık 10 ay 14 gündür yolda olan kervanımıza katılmaya davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

İçellilere güvendiklerini de belirten Kocamaz, "Cenabı Allah'ında 20 yıldır her zaman bize arka çıktığını, destek verdiğini biliyoruz. Gücümüzü ondan alıyoruz. Gücümüzü bu davaya hiçbir menfaat gözetmeden katılmış, bu davanın başarısı olması için bu ülkenin birliği, bütünlüğü için, vatanın bölünmemesi, bayrağın inmemesi, inançlarımızın gönül rahatlığı içerisinde yaşanabilmesi için mücadele eden bütün arkadaşlarımızı partimizde ve özellikle de 2014 seçimleri dolayısıyla İçel'de bayrağı dikmeye davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda İl Başkanı Rauf Aydemir ve Başkan Kocamaz el sıkışarak birlik ve beraberlik mesajı verdiler.
Kaynak: İHA