Canlı yayında 'Ünal Aysal' tartışması

Yorumcu olduğu Spor Türk programında Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ı savunan Abdülkerim Durmaz, canlı yayının gerilmesine neden oldu.

Canlı yayında 'Ünal Aysal' tartışması
Habertürk'te yayınlanan Faik Çetiner'in moderatörlüğündeki, Tanju Çolak, Abdülkerim Durmaz, Ali Gültiken, Ogün Temizkanoğlu ve Bülent Yavuz'un yorumcu olduğu Spor Türk programında hararetli tartışmalar yaşandı. Galatasaray ve klüp başkanı Ünal Aysal'ın masaya yatırıldığı programda Durmaz'ın Aysal'ı savunması stüdyoyu gerdi.

'AYSAL'IN HİÇ BİR KATKISI OLMADIĞINI SÖYLEMEK DÜŞMANLIK'

'Kaos var diyorsunuz da ben iki yıl önceki Galatasaray'ın durumunu da hiç parlak görmüyorum. Özellikle ekonomik açıdan' diyen Abdülkerim Durmaz, 'İki yıl önce bu adam geliyor; transferler, paralar... Başkası yapsaydı. Adnan Polat yapsaydı... Ünal Aysal'ın Galatasaray'a hiç bir katkısı olmadığını söylemek bence Ünal Aysal'a düşmanlık' ifadelerini kullandı.

'Bu adam Galatasaray'ı iki yılda bir yere getirmedi mi?' diye soran Durmaz, Aysal'ın Galatasaray'ı kendi şirketi gibi yönettiğini söyledi.

'ASLALON GS'NİN GELECEĞİDİR, AYSAL DÜZENİ BOZDU'

Durmaz'ın açıklamalarına karşı çıkan Bülent Yavuz, 'Apo gerçek yüzünü gösterdi. Apo Ünal Aysal'cı. Asıl olan sportif başarıdır, Galatasaray'ın geleceğidir. Sayın Ünal Aysal işleyen makinayı bozdu' şeklinde konuştu.

Tanju Çolak da Durmaz'a,
'Apo Galatasaray'ı bilmiyor. Ünal Aysal'ın yaptığı icraatlarla konuşuyor' diye çıkışarak 'Galatasaray'da gerçekler saklanıyor' dedi. BEYAZ GAZETE