Kumluca'da Ortak Akıl Platformu Toplantısı Yapıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Kumluca Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Ortak Akıl Platformu Toplantısına katıldı.

Çavuşoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, Ortak Akıl Platformu adı altında bir toplantı yapılmasının ilçenin geleceği adına çok güzel olduğunu söyledi.

Son 10 yılda Türkiye ve Antalya'da büyük işler yapıldığını ifade eden Çavuşoğlu, güzel işlerin devamının getirilmesi gerektiğini belirtti.

Çavuşoğlu, şöyle konuştu:

"AK Parti iktidarı olarak en büyük yatırımları sağlık, eğitim ve sosyal güvelik alanlarında yaptık. Bunun nedeni insanlarımızın birinci sınıf insan olarak yaşamalarını sağlamaktı. Yatırımlarımız yine bu yönde ilerliyor. 16 şehir hastanesi yapılacak. Aynı şey ilçelerimiz içinde geçerli. İlçelerde de ortak akılla hareket ederek en iyi hizmeti insanımıza nasıl sağlarız, bunu düşünmeliyiz. Ortak akılla hareket etmek, tek akılla hareket etmekten daha iyidir. Ben böyle güzel bir fikir etrafında bu kadar güzel insanın bir araya gelmiş olmasından dolayı çok mutluyum."

Kumluca Kaymakamı Canan Hançer Baştürk ise ilçenin ekonomik, sosyal ve kültürel alanda büyük gelişim gösterdiğini, bu durumu daha ileriye taşımak için neler yapılabilir konusunda ortak bir akıl platformu oluşturmak istediklerini söyledi.

İlçenin şu andaki durumunun iyi olduğunu ancak gelecekte nelere ihtiyaç duyulabileceğini önceden belirleyebilmenin önem taşıdığını vurgulayan Baştürk, "Sizlerle bu konuda fikir alışverişi yapmak üzere bir araya geldik. Her zaman olduğu gibi akıl akıldan üstündür düşüncesiyle hepimiz fikrimizi ortaya koyarak bunu başarabiliriz. Güzel fikirlerin ortaya çıkacağını ümit ediyorum" diye konuştu.

Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ise toplantının ilçe adına önemli ve güzel girişim olduğunu, ortaya çıkacak fikirlerin ilçenin geleceğine yön vereceğini kaydetti.

Toplantıda daha sonra sivil toplum örgütü temsilcileri de görüşlerini dile getirdi.

Kaynak: AA