Forum Kapadokya’da Moda ve Alışveriş Rüzgarı Esecek

Forum Kapadokya, tüm Forum Alışveriş Merkezleri’nde 27-29 Eylül’de eşzamanlı olarak düzenlenecek Forum Fashion Week 2013 kapsamında moda ve alışveriş dolu etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Forum Kapadokya’da Moda ve Alışveriş Rüzgarı Esecek
Forum Kapadokya’da 28 Eylül Cumartesi günü güzel mankenler İpek Tanrıyar ve Tatsyana Tsvikevic podyuma çıkarak yeni sezon modasını tanıtacak. Üstelik ‘Alışveriş Gecesi’ne özel indirim ve fırsatlar da Forum Kapadokya ziyaretçilerini bekliyor.

Türkiye genelindeki tüm Forum Alışveriş Merkezleri’nde eşzamanlı olarak düzenlenen Forum Fashion Week heyecanı, Forum Kapadokya’yı da sarıyor. Forum Kapadokya’da 28 Eylül Cumartesi günü saat 16.00’da gerçekleşecek defilede güzellikleriyle dikkatleri çeken İpek Tanrıyar ve Tatsyana Tsvikevic podyuma çıkarak 2013 Sonbahar-Kış sezonunun en moda kıyafetlerini tanıtacak.

Aynı akşam gerçekleşecek ‘Alışveriş Gecesi’ kapsamında ise 18.00-23.00 saatleri arasında birçok markada Forum Fashion Week’e özel indirimler, fırsat ve kampanyalar
Forum Kapadokya ziyaretçileriyle buluşacak.

Moda ve alışveriş tutkunları, 2013 Sonbahar-Kış sezonunun en moda parçalarına Forum Fashion Week’e özel indirimlerle sahip olma şansı yakalayacak.
Kaynak: İHA