Aslaner, Edesob'u Ziyaret Etti

Kırıkkale’ye atanan Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (EDESOB) Başkanı Emin İnağ’ı ziyaret etti.

Aslaner, Edesob'u Ziyaret Etti
Edirne’de 5 yıl görev yaptıktan sonra 2013 Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Kırıkkale Vali Yardımcılığı görevine atanan Edirne Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Emin İnağ’ı makamında ziyaret etti

EDESOB Başkanı Emin İnağ görev süresi boyunca Edirne’ye önemli hizmetleri bulunan Abdullah Aslaner’e teşekkür etti. Emin İnağ “Edirne halkının sevgisini kazanan, Edirnemize hizmet etmek için elinden gelen gayreti gösteren Vali Yardımcımız Abdullah Aslaner’e esnaf ve sanatkarlarımız adına teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Emin İnağ, EDESOB tarafından Avrupa Birliği projesi kapsamında Edirne İline kazandırılan İkizevler Konağında faaliyetlerine devam eden sanatkarlarca yapılan bir ebru çalışmasını Abdullah Aslaner’e hediye etti.

Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner “Görevimiz gereği bu tür ayrılıkları maalesef ki yaşamak zorunda kalıyoruz. Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Emin İnağ ile beraber güzel çalışmalar gerçekleştirdik. Uyum içerisinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür ederim. Edirne gibi güzide bir şehirde görev yapmak beni çok mutlu etti” dedi.

Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, Edirne’de görev yaptığı süre içerisinde aldığı notlardan oluşan ve A'dan Z’ye Edirne hakkında merak edilen her şeyin bulanabileceği, kendisinin yazdığı, “Edirne Sözlüğü” adlı kitabı EDESOB Başkanı Emin İnağ hediye etti.
Kaynak: İHA