Başkan Kocadon’dan Yeni Ders Yılı Ziyareti

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması ile birlikte Bodrum Anadolu Lisesi ve Bodrum Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

Başkan Kocadon’dan Yeni Ders Yılı Ziyareti
Okul müdürlerine 2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılının tatlı ve iyi geçmesi dilekleri ile çikolata takdim eden Kocadon öğretmenler odasında okul yönetimi ve öğretmenlerle sohbet etti.

Başkan Kocadon, yaptığı açıklamada; “Yeni eğitim ve öğretim yılının Bodrum ve yurt çapındaki tüm okul müdürlerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve de velilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bodrum Belediyesi olarak hem öğrencilerimizin hem de öğretmenlerimizin daha sağlıklı, rahat çalışabilmeleri için okullarımıza her türlü desteği verdik ve bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Eğitimin benim için önemli olmasının sebebi 40-50 yaşındaki bir insana yazı yazmayı ya da İngilizceyi öğretebilirsiniz. Ama küçük yaşta verilen sağlam ve sağlıklı bir eğitim ile geleceğin nesilleri iyi yetiştirilebilir” dedi.

Bodrum Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Özcan ve Bodrum Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Göral Erdem kendilerini ziyaret eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a teşekkür ettiler. 2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılının ilk gününde yapılan bu ziyaretin öğretmen ve öğrencilere moral kaynağı olduğunu söylediler.
Kaynak: İHA