Bilecik Müftülüğü'ne Atanan Akkuş, Görevine Başladı

BİLECİK - Bilecik Müftülüğü'ne atanmasının ardından görevine başlayan Necati Akkuş, halka hizmet etmenin, hakka hizmet etmek olduğunu bildirdi.

Akkuş, yaptığı açıklamada, görevine Bilecik'te devam etmekten mutluluk duyacağını dile getirdi.

Bilecik'te, Şeyh Edebali'nin, Dursun Fakih'in manevi huzurlarında bulunmaktan dolayı gerçekten şeref duyduğunu ifade eden Akkuş, şöyle konuştu:

"Tüm kurumlarımız halkımıza hizmet ediyor ama biz bu kurumlardan farklı olarak din hizmeti veriyoruz. Din hizmeti yanında, ahlaki, manevi, milli değerlerimizi insanlarımıza sağlam ve sahih kaynaklardan aktarmaya çalışıyoruz. Özellikle dini meseleleri, Kuran ve sünnet ışığında aktarmaya gayret gösteriyoruz. Bu hizmeti yaparken de bir ekip halinde bütün birim mensuplarımızla beraber çalışacağız. İlimizdeki eksiğimize, gediğimize, nelere ihtiyaç duyduğumuza ve elimizdekilere bakacağız. Din hizmeti adına insanımıza en kaliteli, en doğru ve hızlı hizmeti vermeye çalışacağız. Bu konuda gerek kamu kurumlarından gerekse de sivil toplum kuruluşlarından alacağım desteği çok önemsiyorum. Çünkü insana hizmet, hakka hizmettir."

Kaynak: AA