CHP'li vekil takip edip yakalattı

Antalya'da 12 yaşındaki bir çocuğa çarparak kaçan motosiklet sürücüsü, otomobiliyle kendisini takip eden CHP Milletvekili Gürkut Acar'ın da yardımıyla yakalandı.

CHP'li vekil takip edip yakalattı
CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, bir yayaya çarpıp kaçan motosikletliyi otomobiliyle takip ederek yakalanmasını sağladı.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 15.15 sıralarında Kepez Antalya Bulvarı, Cezaevi Kavşağı'nda meydana geldi.

Kavşakta, araçlara yeşil ışık yandığı sırada yakınlarıyla birlikte yolun karşısına geçmeye çalışan 12 yaşındaki Cemal Erdoğan'a, üzerinde iki kişi bulunan bir motosiklet çarptı.

Kazada Cemal Erdoğan ağır yaralanırken, motosiklet sürücüsü olay yerinden kaçtı.

O sırada kavşakta bulunan CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, eşi Zehra Acar'ın da bulunduğu otomobille kaçan motosikletin peşine düştü.

Başka bir otomobil ve bir TIR'ın yardımıyla sıkıştırılan motosikletteki iki kişi, araç sürücüleri tarafından yakalandı.

Olay yerine çağrılan polis ekipleri, iki şüpheliyi gözaltına aldı. Olayda yaralanan Cemal Erdoğan ise Akdeniz Üniversitesi Hastanesi 'nde tedaviye alındı.

'DUYARLILIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER'
Kaçan iki sürücüyü eşinin ikazı üzerine takip ettiğini ve diğer araç sürücüleriyle birlikte yakalanmasını sağladığını söyleyen Milletvekili Acar, "Bu insanlar yurttaşlık görevini yaptı. Orada haksızlığa uğrayan bir çocuk için mücadele ettiler. Çok yüreğim sızlıyor, bunlar da 17- 18 yaşında çocuklar" dedi.