Aydın Milli Eğitim Camiası İftarda Buluştu

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Ramazan ayı nedeniyle düzenlediği iftar programında il genelindeki eğitim camiası bir araya geldi.

Aydın Milli Eğitim Camiası İftarda Buluştu
Aydın Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’nin ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğine AK Parti Aydın Milletvekili A. Gültekin Kılınç, Vali Yardımcı Halil Canavar, ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Oğurlu, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileriyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü personelleri katıldı.

Yemeğin ardından bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, “Böylesine güzel bir günde birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duydum. Bin bir aydan daha hayırlı olan Kadir Gecenizi ve Ramazan ayınızı tebrik ediyor, eğitim camiamıza, ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Ramazan Bayramını da en içten dileklerle kutladığını belirten İl Müdürü Töre, iftar programına katılan AK Parti Aydın Milletvekili A.Gültekin Kılınç, Vali Yardımcısı Halil Canavar ve diğer konuklarına teşekkürlerini ifade etti.

Aydın milletvekili Gültekin Kılınç da, “Böylesine güzel bir organizasyonda bizleri bir araya getiren Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyorum. Katılan konukların şimdiden Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Başarılı çalışmalarıyla göz dolduran İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün mensuplarıyla birlikte olmaktan büyük memnuniyet duydum” diye konuştu.

Vali Yardımcısı Halil Canavar ise, iftar yemeğine katılan konuklarla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, tüm katılımcıların Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını tebrik etti.
Kaynak: İHA