Ak Parti Harran Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
AK Parti Harran İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, Harran Belediyesi Toplantı Salonu'nda gerçekleşti.

AK Parti’nin 12. kuruluş yıldönümünü kutlayan AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı Başkanı İsa Kızıldemir, “AK Parti siyasetin odağına insana hizmeti yerleştirmiştir. Yaptığımız tüm hizmetlerde hiçbir zaman ayrımcılık yapmadık ve yapanlara da müsaade etmedik etmeyeceğiz. Bundan dolayıdır ki AK Parti’nin tüm teşkilatları toplumu kucakladığı görülmektedir. Ancak asıl derdimiz teşkilatçılıktır. Örgütlü bir teşkilat en büyük güçtür. O gücün önünde hiçbir şey duramaz. Eğer tam teşkilatlanmayı başarabiliyorsanız en ücra köşeye hizmet götürebilirsiniz. Eğer başaramazsanız içeride hapsolup kalırsınız. Bundan dolayı teşkilatlanmaya çok önem veriyoruz. Biz seçimden seçime çalışan değil, seçimin ardından hemen çalışmaya başlayan partiyiz. Seçim startını Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan 14 Ağustos 2001 tarihinde verdi. AK Parti ile Türkiye güçlendi. Ülkemizde ve bölgemizde barışı ve huzuru istiyorsak, AK Parti’ye daha çok destek vermeliyiz. Önümüzdeki yerel seçim bu bakımdan çok önemlidir. Adaylarımızı belirledikten sonra AK Parti’nin gücünü sadıklara en iyi şekilde yansıtacağız. Türkiye’nin üzerinde oyun yapmak isteyenlerin oyunlarını 2014 seçimlerinde bir kez daha boşa çıkaracağız” ifadelerini kullandı.
Toplantının ardından İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz tarafından Milletvekili Dr. Halil Özcan ve İl Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir’e günün anısına plaket ve tablo takdim edildi.
