Kars’ta Yol Yapım Çalışmaları Sürüyor

Kars’ta yol yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Kars’ta Yol Yapım Çalışmaları Sürüyor
Kars’ın yıllardan beri ihmal edilen alt yapı sorunlarının çözüldüğü caddelerde yapılan asfalt ve kaldırım çalışmaları vatandaşların da yüzünü güldürüyor.
2009 yerel seçimlerinde göreve geldiğinde Kars’ın özellikle alt yapı sorunlarını uzun vadede çözüme kavuşturacağını ifade eden Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, hiç kimsenin cesaret edemediği yer altına girerek kentteki alt yapı sorunlarını tek tek çözdü.

Bozkuş, 3,5 yıl kaldığı yer altından çıkarak üst yapı çalışmalarında özellikle 50 santimi bulan asfalt çalışmalarıyla Kars’ın çehresini değiştirdi.

Başkan Bozkuş, son olarak Karadağ Caddesi’nin Halk Bankası’nın bulunduğu bölgede asfalt ve kaldırım çalışmalarını başlattı. Karadağ Caddesi’nde başlatılan çalışmalara bölge esnaflarından da destek geldi. Yıllarca kaldırım ve doğru dürüst yola hasret kalan bölge esnafı işyerlerinin bulunduğu yerde asfalt ve kaldırım çalışması yapılmasına destek vererek, yapılan çalışmalara Kars’ta yaşayan herkesin sahip çıkması gerektiği noktasında da birleşti.

Kars’ın her tarafına şantiyeye çeviren Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, amacının 2013 yılı sonuna kadar kentteki sorunların yüzde 90’nını tamamlamak olduğunu söyledi.

Bozkuş, AK Parti Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç ve İl Başkanı Ensar Erdoğdu ve Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan’ında destekleriyle Kars’ın gerçek anlamda önünü açtıklarını, vatandaşların da alt yapısı ve üst yapısı tamamlanan cadde ve sokaklara yatırım yaptığına dikkat çekti.

Bozkuş; “Kars değişti. Kars çok değişti. Bunu görmemek mümkün değil. Biz milletvekillerimizle birlikte yapılması gerek her şeyi yapmıyoruz. Hiçbir zaman baştan sağma iş yapmadık. Tamamlanan projelerimiz var. Devam eden projelerimiz var. Çok kısa sürede, çok kısa inşaat sezonunda Kars’ın çehresini değiştirdik. 2009’da Kars ne idi? Şimdi ne oldu. Bunu elini vicdanına koyan herkes çok iyi görüyor ve bizlere destek veriyor. Biz durmuyoruz. Çalışıyoruz! Proje üretiyoruz. Projeleri hayata geçiriyoruz. Karslılar her şeyin en iyisini gerçekten hak ediyor. Bu düşünceyle, çar çul etmeden, fakir, fukaranın, yetimin hakkını kimseye yedirmeden zor ama doğru ve kalıcı işler yapıyoruz” dedi.

“KARADAĞ CADDESİ’NİN DEVAMI VE ESKİ SEBZE HALİNİN BULDUĞU BÖLGENİN TAMAMININ YOL VE KALDIRIMI YAPILACAK”
Kars’ın AK Partili başarılı Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, yıllarca el vurulmamış, doğru dürüst yol ve kaldırımı bulunamayan Karadağ Caddesi’nin devamı, Yapı Kredi Bankası’nın arkası önünü ve Halk Bankası’nın arkası önü Eski Sebze Hali’nin bulunduğu bölgenin asfalt ve kaldırımlarının yapımına başladıklarını kaydetti.

Bozkuş; “Bu bölge gerçekten yıllarca ihmal edildi. Buradaki esnaflarımızın işyerlerinin önü çok berbattı. Buranın mutlak suretle bu yıl yapılması gerekiyordu. İhalesini yaptık ve çalışmalarımıza başladık. Burada işyeri sahibi, Pazar esnafı ve vatandaşlarımıza da büyük görevler düşüyor. Çalışmalarımızda bizlere destek olmalarını bekliyoruz. Vatandaşlarımız biraz sıkıntıları olacak. Ama el birliği ile bir birimize destek olarak buraların yapımını kısa sürede tamamlayacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA