Antalya'da Trafik Kazası Açıklaması

ANTALYA - Antalya'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Konyaaltı ilçesi Gürsu Mahallesi 337 Sokak'ta Cemal Kurt idaresindeki 07 DDK 49 plakalı otomobile, kontrolsüz kavşakta sürücüsü öğrenilemeyen 55 EE 829 plakalı otomobil çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, yol kenarındaki istinat duvarına vurarak durabildi. Sürücü Kurt'un yara almadan kurtulduğu kazada otomobilin arka koltuğunda oturan ve Van'ın Viranşehir ilçesinden gelen yeğeni Mahmut Güneş'in sağ kolu otomobil ile duvar arasına sıkıştı. Çevredeki vatandaşlar, 112 Acil Servis ekipleri ve polise haber verdi. Sağlık ekipleri gelinceye kadar Güneş'e ilk müdahaleyi buradan geçen doktor olduğunu söyleyen bir kişi yaptı.

Damarında zedelenme olan ve kan kaybeden Güneş, daha sonra 112 Acil Servis ekiplerince Akdeniz Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Araçta bulunan ve yaralanan Zeki Çıtak da Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi.

Güneş'in sağ konulunda cam parçacıklarının olduğu ve dikiş atıldığı, bir süre gözetim altında tutulduktan sonra taburcu edileceği bildirildi.

Kaynak: AA