Vali Coş, Optimum Esnafını Ziyaret Etti
Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ni gezerek, işyeri sahipleri ve vatandaşlar ile sohbet etti.

Kendisine gösterilen ilgi ve sevgi gösterilerine aynı şekilde karşılık veren Vali Coş, Ramazan dolayısıyla gerçekleştirilen müzik dinletileri ve tiyatro gösterileri gibi etkinlikleri aileleri ile birlikte izlemeye gelen çocuklara oyuncak dağıttı.
Alışveriş merkezinde çocuklarla da yakından ilgilenen Vali Coş, minik bir kız çocuğu ile birlikte legolardan ev yaptı.
Optimum AVM’de faaliyet gösteren iş yeri sahipleri ile de sohbet eden Vali Coş, kendisine gösterilen yoğun ilgi ve sevgi gösterilerinde bulunan vatandaşlara ve başarılı hizmetlerinden dolayı AVM yöneticilerine teşekkür etti.
