Çorlu Kaymakamı Doğan'dan Başarılı Öğrencilere Ödül

Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Seviye Belirleme Sınavı ve Lisans Yerleştirme Sınavı'nda Türkiye çapında ilk bine giren öğrencileri ödüllendirdi.

Çorlu Milli Eğitim Müdürlüğü Aziz Günden Konferans Salonu'ndaki ödül töreninde konuşan Kaymakam Doğan, Çorlu'nun iftihar tablosunu oluşturan öğrencilerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Marifetin iltifata tabi olduğunu hatırlatan Doğan, şöyle devam etti:

"Biz, sizleri başarınızdan ötürü tebrik ediyoruz. Burada düzenlediğimiz ödül töreninin sizden sonraki öğrencilere de örnek olmasını, başarıya teşvik edici bir unsur olmasını temenni ediyorum. Güzel bir maratonun en güzel noktalarından birindesiniz. SBS'yi kazananlar lise eğitimlerine, LYS'yi kazananlar üniversite eğitimlerine devam edecekler. Çok önemli bir maratonun ara noktalarındasınız. Bu noktaya kolay gelmediniz. Bunun sizler gibi bizler de bilincinde ve farkındayız."

Planlı çalışanların daima kazanan taraf olduklarını ifade eden Doğan, dereceye giren öğrencilerin birer başarı hikayesi olduğunu belirtti.

Doğan, "SBS'de 9, LYS'de ise 6 öğrencimiz Türkiye genelinde ilk bin derece içerisinde yer alıyor. Bu öğrencilerimizi kutluyorum. Ancak sınavlarda istedikleri başarıyı elde edemeyen öğrencilerden de eğitimlerini erken bırakmamalarını istiyorum" diye konuştu.

Çorlu Milli Eğitim Müdürü Muammer Okumuş ise SBS ve LYS'ye katılan öğrencilerin başarılarından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Törende, SBS'de dereceye giren 9 ve LYS'de dereceye giren 6 öğrenciye, Doğan ve Okumuş tarafından ödülleri takdim edildi.

Kaynak: AA