Mirkelam ve Gürsoy Ailelerinin Mutlu Günü

İş adamı Mahmut Mirkelam’ın oğlu Aydın Mirkelam ile İş Adamı Metin Gürsoy’un Kızı Burcu Gürsoy, Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde düzenlenen nikâh töreninin ardından Gaziantep Dedeman Otel’de gerçekleştirilen rüya gibi bir düğünle dünya evine girdi.

Mirkelam ve Gürsoy Ailelerinin Mutlu Günü
İş ve siyaset dünyasının Gaziantep’te buluştuğu muhteşem bir düğünle genç iş adamı Aydın Mirkelam ve Mimar Burcu Gürsoy dünya evine girdi. Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde düzenlenen nikâh töreninden sonra Gaziantep Dedeman Hotel’de gerçekleştirilen düğünde sahne alan Altay son çıkardığı albümünde yer alan parçaları seslendirirken düğüne katılan konuklar genç çiftin mutluluğuna ortak oldu. Şanlıurfa’nın Birecik İlçesinde düzenlenen nikâh töreninde nikâhı Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı kıyarken genç çiftin nikâh şahitliklerini Şanlıurfa Valisi Celalettin Gürsoy, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman, Dr. Hüseyin Mirkelam ve ailelerin ileri gelenleri yaptı. Düğüne Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Birecik Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, Gaziantep Bölge İdare Mahkeme Başkanı Nedret Engin, Mirkelam Özel Göz Lazer Göz Merkezi Başhekimi Dr. Hüseyin Mirkelam ve çok sayıda davetli katıldı.

Düğün öncesi kısa bir konuşma yapan İş Adamı Mahmut Mirkelam davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ederken TBMM’nin yoğun çalışmaları nedeniyle düğüne katılamayan İçişleri Bakanı Muammer Güler ile birçok bakan ve milletvekilinin tebrik telgraflarının okunduğu düğünde genç çift pasta keserken heyecanlandı. Ünlü sanatçı Altay’ın sahne aldığı ve gecenin geç saatlerine kadar süren düğünde konuklar gönüllerince eğlendi.
Kaynak: İHA