Doğum Öncesi Hazırlık Kursları'na Baba Adayları İlgi Gösterdi

Denizli - Pamukkale Üniversitesi Denizli Sağlık Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Pınar Serçekuş, Doğum Öncesi Hazırlık Kurslarına baba adaylarının ilgisinden memnun oldukları söyledi.

Serçekuş, gazetecilere yaptığı açıklamada, çiftlerin güzel bir doğum deneyimi yaşamasını sağlamak ve onları bilinçli anne-baba olmaya hazırlamak için PAÜ'de düzenledikleri ücretsiz Doğum Öncesi Hazırlık Kurslarında yeni dönem kayıtlarına başladıklarını belirtti.

Çiftlerin kurslara büyük ilgi gösterdiği ifade eden Serçekuş, şöyle konuştu:

"Denizli'de ilk kez açılan ve Sağlık Yüksekokulu öğretim üyeleri tarafından verilen kursları yoğun ilgiden dolayı 5. dönem açacağız. Doğum Öncesi Hazırlık Kurslarına baba adaylarının ilgisi bizi çok memnun etti. Kurslarımız tahmin ettiğimizden daha çok ilgi görüyor. O nedenle kurslarımıza devam etme kararı aldık. Anne ve baba adaylarına gebelik, doğum, emzirme ve bebek bakımı konularında detaylı bilgiler veriyoruz. Ücretsiz olarak açtığımız kurslara babalar oldukça ilgi gösteriyor, o nedenle çok mutluyuz. Anne kadar baba da çocuğunun gelişimi konusunda bilgi almak istiyor."

Kaynak: AA