Park Halindeki Araçlara Çarparak Güçlükle Durabildi

Kastamonu'da bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halindeki iki araca çarptıktan sonra, takla atarak ancak durabildi.

Park Halindeki Araçlara Çarparak Güçlükle Durabildi
Edinilen bilgiye göre, Sinop’un Türkeli ilçesinden arkadaşlarını ziyaret etmek üzere Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesine gelen Engin Ö. (35) yönetimindeki 34 GC 5396 plakalı otomobil, Çatalzeytin ilçesine 1 kilometre kala Gencek köyünde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. İlk olarak Salih Demiral’a (52) ait 57 HD 384 plakalı otomobile çarpan Engin Ö., ardından Erdoğan Karadeniz’e ait 34 FD 8925 plakalı park halindeki araca çarptıktan sonra, takla atarak durabildi.

Kazada, Salih Demiral araçtan fırlayarak yaklaşık 20 metre sürüklendi. Ayrıca Engin Ö.'nün aracında bulunan Hüseyin Ö. (34) ve Murat Ö. (28) de yaralanırken, aracın yanında bulunan Erdoğan Karadeniz de yaralandı.

Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Çatalzeytin İlçe Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, daha sonra Abana ve Bozkurt ilçelerinden gelen ambulanslarla Kastamonu’ya sevk edilerek, buradaki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kazada, araçların iki tanesi adeta hurdaya döndü.
Kaynak: İHA