Chp’nin Denizli, Aydın ve Muğla Aday Adayları Eğitime Alındı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) genel merkezi tarafından başlatılan ‘Yerel yönetimler seçimi aday adayları eğitimi’ için düzenlenen eğitim semineri Aydın’da başladı.

Chp’nin Denizli, Aydın ve Muğla Aday Adayları Eğitime Alındı
Denizli, Muğla ve Aydın illeri için düzenlenen seminer iki gün sürecek.
Aydın Anemon Otel’de başlayan eğitim seminerine CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’ın yanı sıra üç ilden partililer katıldı.

Partililerin yoğun ilgi gösterdiği seminerin ilk gününde katılımcılara İletişim ve propaganda, yerel yönetim modeli, büyükşehir yasası, Muhtarlık ve kentsel dönüşüm konularında eğitimler verildi.

Toplantının ikinci gününde ise CHP felsefesi, sosyal demokrat belediyecilik, başarılı belediyecilik uygulamaları konularında eğitim verilecek ve eğitim semineri değerlendirme ve tartışmayla sona erecek.

Seminerin açılış konuşmasını CHP Genel Başkan Yardımcısı Aydın Milletvekili Bülent Tezcan yaparken, Tezcan partisinin eğitime büyük önem verdiğini belirtti.

2014 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiklerinin belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, “Yerel seçimlere ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. Parti Okulu kapsamında düzenlediğimiz bu eğitim programı da yerel seçimleri ne kadar ciddiye aldığımızın önemli göstergelerinden bir tanesidir. Örgütün hangi konumunda olursak olalım herkes bu eğitime tabidir. Verilen eğitiminin önemini, bütün örgüt birimleri olarak farkına varmalıyız. CHP’nin tek bir hedefi vardır. O da iktidar olmak. Milletimizin rahat, huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşayabilmesi için CHP iktidarına ihtiyaç vardır. İktidarlık yolunda yerel yönetimler çok önemlidir. Bu bağlamda yerel seçimlerde iyi bir başarı yakalamak zorundayız. Mevcut yerel yönetimlerimizi güçlendirmemiz gerekiyor. CHP olarak, Türkiye’nin geleceğini hazırlamak zorundayız” şeklinde konuştu.

Seminer açılış konuşmalarının ardından belirlenen başlıklarda eğitim seminerleriyle sürdü.
Kaynak: İHA