Emekçi Kadınlar Derneği, Mavi Kapak Toplamaya Devam Ediyor

Zonguldak Emekçi Kadınlar Derneği Başkanı Yüksel Yayla, mavi kapak toplamaya ve giysi yardımı yapmaya devam ettiklerini söyledi.

Emekçi Kadınlar Derneği, Mavi Kapak Toplamaya Devam Ediyor
Emekçi Kadınlar Derneği Başkanı Yüksel Yayla yaptığı açıklamada, daha önce mavi kapak toplayıp belediyeye teslim ettiklerini ama sandalye alamadıklarını ve mavi kapak toplamaya devam ettiklerini belirtti.

Yayla, “ Arkadaşlarımızın bütün gayretleriyle birlikte kapaklarımızı topladık tekerlekli sandalye almak için. Daha öncede topladık mavi kapaklarımızı. Çok büyük bir özveriyle topladık hem de bunları ama ne yazık ki sandalyemizi alamadık. Belediyemize kapaklarımızı teslim ettik, belki de onların ihmalciliği. Ama isterdik ki bunları bizler teslim edelim. Biz yapıp başkaları bizim sırtımızdan nemalanmasın. Bizim her zaman savunduğumuz gibi yine aynı savunmamızı devam ettirmekteyiz. Kapaklarımızı yine topluyoruz ve toplamaya devam edeceğiz. Bunları gene belediyemize teslim edeceğiz. İhtiyaç sahibi kişilere bunlar ulaştırılacak. Ama bunun da derneğimiz adına olmasını tabi ki isteriz. Ayrıca bizim giysi yardımımız devam etmektedir. İhtiyaç sahibi arkadaşlarımız, kardeşlerimiz derneğimize gelebilirler, mahallelerimize çıkıcağız bunun için yinede derneğimize gelim bizlere bildirirlerse seviniriz. İhtiyaç sahibi kişilere bu giysilerimizi dağıtacağız. Yalnız bizim iyi niyetimiz su istimal edilmesin. Bazı kişiler deneğimize gelerekten bizi yanlış bilgilendirmekteler. Bizler yüreğimizi, gönlümüzü koyarak burada çalışmaktayız. Özellikle gerçekten ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza bu giysilerimizi dağıtacağız” dedi.

Kaynak: İHA