Gençlik Nerede Başkan Orada Projesinin İlk Buluşması Gerçekleşti

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları’nın düzenlediği “Gençlik Nerede Başkan Orada” projesinin ilk buluşmasına Beylikbağı’nda gerçekleştirdi.

Gençlik Nerede Başkan Orada Projesinin İlk Buluşması Gerçekleşti
Beylikbağı Parkı’nda düzenlenen ilk programa bölgenin gençleri ve mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi.

Gebze’nin 22 mahallesinde devam edecek projenin ilk toplantısına Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’le birlikte Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Kisbet ve Nilay Ayran, Başkan Danışmanı Şakir Bitmez, Belediye Meclis Üyesi Muharrem Yelekoğlu, AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun, mahalle muhtarları ve bölge sakinleri katıldı.

“Gençlik Nerede Başkan Orada” projesi hakkında kısa bir bilgilendirme konuşması yapan AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun, projeyle gençlerin her türlü görüş ve önerilerini Başkana doğrudan ulaştırabileceklerini kaydederek, 22 mahallede gerçekleştirecekleri projeye ilk önce genç nüfus oranı yüksek olan Beylikbağı bölgesinde başladıklarını söyledi.

Toplantıda konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker belediye hizmetlerini gerçekleştirirken proje ve çalışmalarla ilgili vatandaşların bilgilendirilmesine büyük önem verdiklerini ifade etti.

Gençlere kendisini her zaman arayabileceklerini söyleyen Başkan Köşker, “Cep telefonumuz 24 saat açık. Hizmetlerimize ilişkin her hangi bir aksaklık veya olumsuzluk görürseniz anında beni arayabilirsiniz” diye konuştu.

Gençlere belediye çalışmaları ve projelerle ilgili kısa bir sunum yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Proje ve çalışmalarımızın ekseninde gençlerimiz ve çocuklarımız var. Tüm amacımız gençlerimize daha güzel bir gelecek hazırlamaktır. Yeşil alanları, parkları, kültür ve spor merkezleri ile sizlere sağlıklı, mutlu ve yaşanabilir bir şehir ortamı bırakmak istiyoruz” dedi.

Başkan Köşker, gerçekleştirdiği kısa sunum sonrası gençlerden kendisine yöneltilen soruları tek tek yanıtladıktan sonra Beylikbağı Parkı’nda birlikte çay içerek sohbet etti.
Kaynak: İHA