Bozüyük'te 'mikrofon Sende' Ses Yarışması Sonuçlandı

Bilecik’in Bozüyük İlçesinde Eğitim Festivali kapsamında düzenlenen 'Mikrofon Sende' ses yarışması sonuçlandı.

Bozüyük'te 'mikrofon Sende' Ses Yarışması Sonuçlandı
Bozüyük Eğitim Festivali kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen yarışmaya 98 öğrenci katıldı.

Yapılan ön elemelerin ardından finale kalan 10 öğrenci, festivalin 2. gününde sahne alarak şarkılarını hem jüri için hem de katılımcılar için seslendirdi. Yarışmanın sonunda 1’inciliği Mustafa Şeker Anadolu Lisesi öğrencisi Safiye Gamze Özçelik seslendirdiği 'Zülüf' adlı türkü ile alırken, yine aynı okulun öğrencisi Zeynep Nur Akcan seslendirdiği 'Kömür Gözlerin' adlı türkü ile 2'nciliği elde etti. Yarışmada, Ertuğrul Gazi Ortaokulu öğrencisi Rümeysa Cengiz seslendirdiği 'Selanik Türküsü' ile 3 oldu. Dereceye giren öğrencilere hediyeleri protokol üyeleri tarafından verilirken, ödül töreninin sonunda konuşan Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, yarışmaya katılan ve dereceye giren tüm öğrencileri tebrik etti. 'Bozüyük Eğitim Festivali’nde 2 yorucu günün ardından bizlere güzel bir müzik ziyafeti çektiniz' diyen Bakıcı, "Burada jürimiz 1., 2. ve 3.'yü seçmiş olabilir, ama yarışmacılarımızın hepsinin ağızlarına sağlık. Buraya çıkmak bile büyük bir başarı bence, o yüzden şu anda derece önemli değil, onlar bizim gönüllerimizin birincisi. Hepsine tekrar teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Daha sonra konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanefi Başıbüyük ise, öğrencileri tebrik ederek, kaybedenlerin olmadığı bir yarışma yaşadıklarını kaydetti

Geceye Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı’nın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanefi Başıbüyük, İlçe Müftüsü Burhan Çakır, Belediye Başkan Yardımcıları Gençağa Seraslan ve Oğuz Sertler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: İHA