Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Trabzon’da

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Trabzonspor ile Sivasspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçını izlemek üzere Trabzon’a geldi.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Trabzon’da
Maç saatinden önce Atatürk Köşkü'nü ziyaret eden Bakan Yılmaz, beraberindeki Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ve bazı Sivassporlu yöneticilerle birlikte köşkün bahçesinde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bakan Yılmaz, gazetecilerden çekilen fotoğrafları isterken, “Resmi bana kim gönderecek arkadaşlar, ismet. yılmaz@ milli selamet, ne milli selameti yaa.” şeklinde söylemi dikkat çekti. Gaf yapan Bakan Yılmaz daha sonra bu hatasını düzelterek “Milli Savunma Bakanlığı” olarak düzeltti. Bakanın bu şekildeki konuşmaları gülüşmelere neden oldu.

Bakan Yılmaz, köşkteki düzenden ve Trabzon Belediyesi’nin hizmetlerinden dolayı Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti. Bakan Yılmaz ve beraberindeki daha sonra Trabzonspor-Sivasspor maçını izlemek üzere Hüseyin Avni Aker Stadyumu’na hareket etti.
Kaynak: İHA