Züleyha’nın Akülü Tekerlekli Sandalye Sevinci

Antalya'nın Gazipaşa ilçesi Gazi Mahallesi'nde engelli Züleyha Gülcan’ın akülü araç özlemi, Kaymakam Muhittin Pamuk’un devreye girmesiyle sona erdi.

Züleyha’nın Akülü Tekerlekli Sandalye Sevinci
Genç kadına Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından akülü tekerlekli sandalye alındı. Özlemini çektiği akülü tekerlekli sandalyeye kavuşan Züleyha Gürcan, özgürlük sevinci yaşadı. Engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara her zaman destek vermeye devam edeceklerini belirten Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk, “Züleyha Gürcan isimli engelli vatandaşımızın uzun zamandır evden dışarıya çıkamadığını ve akülü tekerlekli sandalye ile dışarıya çıkabileceğini tespit ettik. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından akülü tekerlekli sandalye yardımında bulunduk. Yine Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından son yıllarda toplam 3 vatandaşımıza akülü tekerlekli sandalye yardımında bulunduk. Bir engelli vatandaşımıza da prefabrik ev yaptırdık. Özellikle engelli vatandaşlarımıza yardımlarımız devam edecektir. Ayrıca 2022 sayılı kanunda kapsamında ilçemizde 280 kişi engelli maaşından yararlanmaktadır” dedi

Akülü tekerlekli sandalyeye kavuşan Züleyha Gürcan ise, duyarlılığından dolayı İlçe Kaymakamı Muhittin Pamuk ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çalışanlarına teşekkür etti.
Kaynak: İHA