Danıştay Başkanı Karakullukçu, Sivas’ta Çeşitli Temaslarda Bulundu

Cumhuriyet Üniversitesi'nin davetlisi olarak ‘Türk İdari Yargı Sistemleri ve Danıştay’ konulu konferansa konuşmacı olarak katılmak üzere Sivas’a gelen Danıştay Başkanı Hüseyin Karakullukçu ve Danıştay üyeleri, Sivas’ta çeşitli temaslarda bulundu.

Danıştay Başkanı Karakullukçu, Sivas’ta Çeşitli Temaslarda Bulundu
İlk olarak Abdi Ağa Konağı'ndaki Zara Dayanışma Gecesi programına katılan Danıştay Başkanı Karakullukçu ve beraberindeki heyet, Paşafabrikası Kütük Ev’de sabah kahvaltısında Sivas Belediye Başkanı Ürgüp Haberleri">Doğan Ürgüp'ün misafiri oldu. Paşafabrikası'nda yapılan çalışmaları inceleyen heyet, buraya kahvaltı yapmak için gelen öğrencilerle bir süre sohbet etti. Alana yapılan Gülbeyaz Topgül Cami'ini de gezen heyet, daha sonra Sivas Valiliğini ziyaret etti.

Danıştay Başkanı Hüseyin Karakullukçu, Danıştay Genel Sekreteri Mustafa Kökçam, Danıştay Genel Sekreter Yardımcısı Fikret Erkan, daha sonra Sivas Belediye Başkanı Ürgüp Haberleri">Doğan Ürgüp'ü ziyaret etti. Şehre ait kültürel yayınlar ile oldukça ilgilenen Danıştay Başkanı Karakullukçu, Sivas Belediyesi Eğitim ve Sosyal İşler Müdürlüğünün yayımladığı 'Sultan Şehir' dergisinin son sayısında bulunan fotoğrafları da inceledi. Ziyaretçi defterini de imzalayan Danıştay Başkanı Karakullukçu'ya Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, ziyaretin anısına İrade-i Milliye, üzerinde Sivas Kongre Binası'nın bulunduğu plaket ile diğer kültürel yayınları hediye etti.
Kaynak: İHA