Mahmudiye’de Karaçaylılar - Balkar Türkleri Kültür Derneği Programı

Eskişehir’in Mahmudiye ilçesinde gerçekleşen, Karaçaylılar-Balkar Türkleri Kültür Derneği Programı’na yurt içi ve yurt dışından çok sayıda davetli katıldı.

Mahmudiye’de Karaçaylılar - Balkar Türkleri Kültür Derneği Programı
BBP Genel Baskanı Mustafa Destici’nin de telgraf çekerek kutlamada bulunduğu Karaçay Balkar Türklerinin buluşması, Kafkaslardan gelen Türklerin Türklük, kahramanlık ve dostluk şarkıları ile Kafkas yöresi oyunları, katılanlar tarafından ilgiyle izlendi ve büyük beğeni topladı.

Katılımcılara etli pilav ve ayranın da ikram edildiği programda, yurt içi ve yurt dışından gelen sanatçılar da söyledikleri şarkılarla programa renk kattılar.

BBP Eskişehir İl Teşkilatı yöneticileri Eskişehir Karaçay-Balkar Türkleri Derneği Başkanı Fevzi Tezcanı ve yönetimine, böyle güzel bir programla Kafkaslardan ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen kardeşleri buluşturmasından dolayı teşekkür ettiler.

Eskişehir Karaçay-Balkar Türkleri Derneği Baskanı Fevzi Tezcan da, telgraflarıyla kendilerini yalnız bırakmayan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’ye ve programa katılan BBP Eskişehir İl Teşkilatı yöneticilerine teşekkür etti.

Programa, Büyük Birlik Partisi Eskişehir İl Başkan Yardımcısı İbrahim Hüsrev Destici, BBP Tepebası İlçe Başkanı Nurettin Aktepe, BBP Çifteler İlçe Başkanı Aziz Dülger, BBP İl Yöneticisi Akın Günyüzü, Eskişehir Alperen Ocakları’ndan Erkan Bayram da katıldı.

Kaynak: İHA