Ertuğrul Günay Urla’yı Ziyaret Etti

AK Parti İzmir Milletvekili Kültür Eski Bakanı Ertuğrul Günay,
amaçlarının koltuk olmadığını söyledi.

Ertuğrul Günay Urla’yı Ziyaret Etti
Ertuğrul Günay, Urla’yı ziyaret etti. Ziyarete İzmir AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay, başkan yardımcıları Mustafa Cenger, Mahmut Atilla Kaya da katıldı.

Günay, AK Parti Urla İlçe Başkanı Tarkan Bakırlı'yı İlçe binasında ziyaret ederek Urla’nın sorunları hakkında bilgi aldı. Bakırlı, sorunların belediyenin görevini yapmamasından kaynaklandığını belirtti.

İl Başkanı Ömer Cihat Akay, medyada AK Parti aleyhine iftiralar yapıldığını belirterek şöyle konuştu: "Bunları halka anlatmamız gerekiyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin siyasi ve ekonomik bağımsızlığından bahsederek sloganlarla bir yere varılamaz. AK Parti hükümetiyle buralara ulaşılmıştır.”
İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay da konuşmasında; “İzmir’i çok önemsiyoruz, Bakanlık görevimden sonra, Milletvekili seçildiğim İzmir için çalışıyorum. AK Parti 11 yıldır iktidarda olan bir siyasi harekettir. Desteğimizi milletimizden alıyoruz. İzmir’de yerel seçimlerde Kemalpaşa’dan girip Çeşme’den başarıyla çıkacağımızı umut ediyorum" dedi.

Amaçlarının koltuk olmadığını, amacımızın İzmir’e AK Parti hizmetlerini getirmek, İzmirlileri AK Belediyecilik ile buluşturmak olduğunu anlatan Günay, şunları söyledi: "Milletin kafasındaki sorulara daha fazla cevap buldu, silahların bırakılması ile millet daha iyi anlamaya başladı.

Türkiye Cumhuriyeti çatısı altında bir aile gibi yaşayacağımız, Türkiye’nin kaynakları kalkınmaya aktarılacaktır. Çok yerde oylarımız başa baştır. Bazı yerlerde AK Parti’nin öne geçtiğini kamuoyu araştırmaları gösteriyor."
Ana muhalefet liderinin Brüksel’de yaptıklarına Türkiye adına üzüldüğünü anlatan Günay, sözlerine şöyle devam etti: "Avrupalıların Sayın Kılıçdaroğlu’na bu tarz ders vermesi acınacak bir durumdur. Türkiye Başbakanının Amerika'da karşılanış tarzına bakın bir de muhalefet liderinin yaptıklarına bakın. Resmi Bayram kutlamalarının resmiyetten çıkarıp halkın kutlamasına verdiklerini, hep beraber eğlencelerle kutluyoruz. Gerçek milliyetçilik sloganla olmaz, gerçekten milliyetçiysen çalışır çabalar borçlarını öder vurursun tekmeyi IMF.”
Ertuğrul Günay ve beraberindekiler Urla ve İskele’de esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.
Kaynak: İHA