Sgk Müdürü Duru, Mali Müşavirlerle Bir Araya Geldi

Antalya'nın Manavgat İlçesi Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Ali Duru, Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında ilçede görev yapan mali müşavirlerle kahvaltıda bir araya geldi.

Sgk Müdürü Duru, Mali Müşavirlerle Bir Araya Geldi
Gönül Kahvesi’ndeki kahvaltıda bir konuşma yapan Manavgat Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Alİ Duru, 11-19 Mayıs tarihlerinde Sosyal Güvenlik Haftası’nın kutlandığını hatırlatarak, "Vatandaş ile bizim aramızdaki irtibatı sağlayan serbest muhasebeci, mali müşavirler ile hem kaynaşma, hem teşekkür amacıyla bu kahvaltıyı düzenledik. Bu uygulamayı her yıl geleneksel hale getireceğiz” dedi.

Manavgat SGK’nın ek binasına yardım için kurulan derneğin üyelerinin mali müşavirlerden oluştuğunu kaydeden Duru, "Bize destek oldukları için teşekkür ediyoruz. Biz toplamda 216 bin nüfusa, 20 personel ile hizmet ediyoruz. İlçe Müdürlüğü değil, Merkez Müdürlüğüyüz. Bunun da nedeni Akseki ve İbradı'nın bize bağlı olması. Türkiye'deki iş yoğunluğu en yüksek olan ilçelerden biriyiz. İnşallah ek binamızı bitirdiğimiz zaman A sınıfı bir Merkez Müdürlüğü olarak Antalya ile bir bağımız kalmadan her işlemi burada gerçekleştirebilecek seviyeye geleceğiz. İnşaatı üç ay içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA