19 Mayıs, Forum Kayseri'de Farklı Kutlanacak

Forum Kayseri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı Olimpiyat ve Dünya Şampiyonu sporcularla söyleşiler ve çeşitli spor dallarında gerçekleştirilecek etkinliklerle kutlayacak.

Kayseri’nin merkezinde ziyaretçilerine alışveriş ve keyif fırsatı sunan Forum Kayseri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı, iki gün boyunca devam edecek spor dolu etkinliklerle kutlayacak. Forum Kayseri’de bayram coşkusu 18 Mayıs’ta başlayacak; Olimpiyat ve Dünya Şampiyonu dört sporcu, Cumartesi günü saat 15.00’te gerçekleşecek söyleşilerde Forum Kayseri ziyaretçileriyle bir araya gelecek.

Dünya Şampiyonu unvanına sahip ve yurt içinde 10 defa birincilik kazanan Milli Tekvandocu Arzu Tan, 2012 Venezuela İşitme Engelliler Dünya Şampiyonası Pumpse dalında dünya üçüncüsü ve müsabaka dalında Dünya Şampiyonası ikincisi tekvandocu Aslıhan Savan ve 2012 Londra Olimpiyatları paralimpik B1 Futsal Takım Sporcusu Abdullah Sümer’in yanı sıra, 1951 yılında ilk kez İstanbul şampiyonu olduktan sonra kariyeri boyunca ulusal ve uluslararası arenada birçok madalya kazanan Kayserili eski Milli Güreşçi Ziya Doğan da söyleşiye katılarak, Forum Kayseri ziyaretçilerine başarı hikayelerini anlatacak.

Forum Kayseri, 19 Mayıs günü bayram coşkusuna yaraşır spor dolu etkinlikler düzenliyor. Forum Kayseri’nin iç ve dış alanlarında gerçekleşecek etkinliklerle ziyaretçiler, okçuluktan masa tenisine, cimnastikten mini voleybola, mini golften judo, tekvando, kick box gibi dövüş sanatlarına ve satrançtan halat çekmeye kadar birçok farklı spor dalını antrenörler eşliğinde deneyebilecekler. Spor etkinlikleri, 12.00-14.00 saatleri arasında Forum Kayseri’nin farklı noktalarında gerçekleşecek.
Kaynak: İHA