Patnos'ta 2 Bin 500 Öğrenciye Giyim Yardımı

Ağrı’nın Patnos ilçesindeki gazetecilerin girişimleri sonucu farklı okullarda okuyan 2 bin 500 öğrenciye giyim yardımı yapıldı.

Patnos'ta 2 Bin 500 Öğrenciye Giyim Yardımı
Patnos Kaymakamlığı ve Patnos Gazeteciler Derneği’nin (PAGADER) desteği ile Patnos Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın gözetiminde yapılan giyim yardımı dağıtım törenine Kaymakam Üzeyir Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Eskin, Patnos Gazeteciler Derneği Başkanı Faruk Yavuz ve Patnos Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Murat Kılıç katıldı.

LC Waikiki Tema Mağazacılık Hizmetleri Anonim Şirketi tarafından gönderilen ve içersinde mont, pantolon, kazak, gömlek ve çorap gibi giyim malzemelerinin bulunduğu paketler, ilçeye bağlı köy okullarında okuyan 2 bin 500 öğrenciye dağıtıldı

Burada bir açıklama yapan Patnos Gazeteciler Derneği (PAGADER) Başkanı Faruk Yavuz, aldıkları karar doğrultusunda hareket ettiklerini belirterek, “Aldığımız karar doğrultusunda ilçemizdeki yardıma muhtaç çocuklarımıza nasıl yardımda bulunabiliriz dedik. Bu kararla LC Waikiki Tema Mağazacılık Hizmetleri Anonim Şirketi’ni aradık ve ilçemizde böyle bir ihtiyacın olduğunu söyledik. Sağ olsun kendileri de bizleri kırmadılar ve bu isteğimizi yerine getirdiler. LC Waikiki Tema Mağazacılık Hizmetleri Anonim Şirketi bu öğrencileri sevindirdi, Allah’ta onları sevindirsin’’ diye konuştu.

Kaymakam Üzeyir Yılmaz ise, LC Waikiki ailesinin duyarlılığının örnek bir davranış olduğunu ve eğitim öğretime yaklaşımının alkışı hak ettiğini belirterek, "Bu tür duyarlı firmaların sayısının artmasını temenni ediyorum. Bu yardım sayesinde yaklaşık 2 bin 500 ihtiyaç sahibi öğrencimizin giyim ihtiyacı sağlandı hem de öğrencilerimiz mutlu oldu” dedi.

Kaynak: İHA