Silvan Kaymakamı Sezer'den İraklı Öğrencilere Yemek

Özel İhsan Arslan Koleji ile Irak'ta faaliyet gösteren Fezelar Eğitim Kurumları işbirliği çerçevesinde kültür şöleni için Silvan'a gelen öğrencilere Kaymakam Yunus Sezer tarafından yemek ikram edildi.

Silvan Kaymakamı Sezer'den İraklı Öğrencilere Yemek
Diyarbakır'ın Silvan ilçesine Irak'ın Erbil, Musul, Kerkük ve Süleymaniye kentlerinden kültür şöleni kapsamında gelen öğrencilere Kaymakam Yunus Sezer tarafından Hasuni mağaralarında yemek verildi.

Iraklı öğrenciler yemek öncesi Hasuni mağaralarını gezerek hatıra fotoğraf çektirdi. Silvan Hasuni mağaraları sosyal tesislerinde verilen yemeğe Silvan Kaymakamı Yunus Sezer, Garnizon Komutan Jandarma Albay Ali İhsan Ersoy, Cumhuriyet Başsavcısı Selçuk Yılmaz, Cumhuriyet Savcısı Yakup Kahveci, Emniyet Müdürü Mustafa Kılıçaslan, Jandarma Bölük Komutanı İsmail Terzi, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muhittin Kan, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Çapan, Güldeste Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Koncat, Süleymaniye Eğitim Koordinatörü Hüseyin Akça, Özel İhsan Arslan Koleji Müdürü Cem Bektaş, Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa, Özel İdare Müdürü Mahmut Baycan, Yazı İşleri Müdürü Salih Nergis ve daire amirleri katıldı.

Irak'ın Erbil, Musul, Kerkük, Süleymaniye gibi kentlerde eğitim hizmetlerini sürdüren Fezalar Eğitim Kurumları ile Özel İhsan Arslan Koleji ortaklaşa düzenlediği kültür şöleni kapsamında Silvan ilçesine gelen öğrenciler Anadolu ve Mezopotamya kardeş kültürlerinin buluşması olarak nitelendirdi. Hasuni mağaraları sosyal tesislerinde düzenlenen yemeğin ardından Iraklı öğrenciler protokol üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi

Kaynak: İHA