Böyle Bitmesin 24. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Yapımcılığını Atalay Taşdiken'in, yönetmenliğini Emre Kabakuşak'ın üstlendiği Böyle Bitmesin'in senaryosu Necati Şahin'in kaleminden çıkıyor. Böyle Bitmesin 24. Bölümüyle 15 Mart Cuma akşamı TRT 1 ekranlarına geliyor.

Böyle Bitmesin 24. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Böyle Bitmesin 24. Bölüm özeti:

“gönlün işi, mesele çıkarmaktır” Zeliha ve Yusuf arasında soğuk rüzgarlar eserken, Nazlı; sürekli çalan telefonundan tedirgin olmaktadır. Nazlı 'nın bir şeyler sakladığını fark eden Yusuf, meselenin peşine düşer. Aile Masası 'na; bir yıldır nişanlı olan Derya ve Deniz, “evlenemiyoruz” diyerek başvururlar.

Deniz; ailesine düşkün, saygılı, terbiyeli, düzgün bir delikanlıdır. Üstelik Derya ile nişanlanmasına her iki taraf da itiraz etmemiştir. O halde, birbirini çok seven bu iki gencin evlenmelerinin önündeki engel nedir?

Duygularınızın, deprem etkisi yaratacağı bu bölümde,Yazıcı ailesini izlerken, bir ömür boyu o evin içerisinde yaşamak isteyebilirsiniz. Yusuf 'un, elini vicdanının üzerine koyarak alacağı karar, Nazlı 'yı nasıl etkileyecek?

Oldukça derin konuların işlendiği 23. Bölüm hiç bitmesin isteyeceksiniz. Konuk oyuncular; Ceyda Ateş, Kemal Uçar, Gülen Karaman,Yusuf Atala, İpek Tenolcay, Ayşe Selen,Ümit Yesin ile Cuma akşamı, saat 19.50 'de TRT1 ekranlarında.