Ak Partili Vekillerden Başkan Dede’ye Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş Milletvekili Muzaffer Çakar ile Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Belediye Başkanı Muzaffer Dede’yi makamında ziyaret etti.

Ak Partili Vekillerden Başkan Dede’ye Ziyaret
Muş İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Danışma Meclisi’ toplantısına katılmak üzere Muş’a gelen Çakar ve Özdemir, Başkan Dede’yi makamında ziyaret etti. Dede, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, Doğu Anadolu Projesi (DAP) Eylem Planı’na değinerek, bu tür programlarla her şeyin ayaklarına kadar geldiğini ifade etti.

Dede, belediye olarak çeşitli projeler hazırladıklarını, bunların sebze hali, hayvan pazarı ve minibüs garajı olduğunu belirtti.

Bunların Muş için çok önemli olduğunu vurgulayan Dede, eskiden bu tür projeleri hayata geçirmek için aylarca randevu beklendiğini kaydetti.

Geçmişte Bakanlarla veya genel müdürlerle görüşme imkanının çok zor olduğunu dile getiren Dede, “Artık Bakanlar veya genel müdürlerle görüşmeye gerek kalmıyor. Gerek DAP ve gerekse de kalkınma ajansları gibi kurumlarla rahatlıkla işlerimizi halledebiliyoruz. Bu kurumlara çeşitli projeler verdik. Geçmişte hazırladığımız bu projelerin hayata geçirilmesi için aylarca bakanlıklarda veya genel müdürlüklerde randevu beklerdik. Sayın Başkanımız sayesinde bu devir geride kaldı” dedi.

Karla mücadele için ödenek talebinde bulunduklarını ifade eden Dede, ödenek için gerekli onayların verildiğini dile getirerek; “Ödeme talebimiz uygun görüldü ve Maliye Bakanlığı’na gönderildi. Gönderilecek parayı ne kadar olduğunu söylemem doğru olmaz. Bu para gerçekten bizim için çok önemli. Çünkü kısıtlı bütçelere sahip bizim gibi belediyelerin karla mücadele esnasında büyük sıkıntılar çekmektedir. Gelecek olan para bizi rahatlatacaktır” diye konuştu.

Kaynak: İHA