Hanefi Bostan’dan Sendika Üyelerine Fizik Tedavi Müjdesi

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen İstanbul İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. M.Hanefi Bostan, İstanbul’da bulunan üyelerimiz ve yakınlarının faydalanması için özel Ümraniye Aktif Tıp Merkezi ile bir sözleşme yaptık" dedi.

Bostan yaptığı açıklamada, “Türkiye Kamu Sen İstanbul Teşkilatı olarak; İstanbul’da bulunan üyelerimiz ve yakınlarının faydalanması için özel Ümraniye Aktif Tıp Merkezi ile bir sözleşme yaptık. Sözleşme gereği üyelerimiz ve birinci derecedeki yakınları herhangi bir fark ücreti ödemeden fizik tedavilerini yapabileceklerdir. Üyelerimiz ve birinci derecedeki yakınları muayenelerde fark ücreti vermeyecekleri gibi, Fiziki Tedavi ve Seanslarda herhangi bir ücret ödemeyeceklerdir. Hastalar ilk muayeneye gittiklerinde sadece Devlet tarafından zorunlu konulan 12 TL Devlet Katılım Payını bir defaya mahsus vereceklerdir. Felçli ve engelli üyelerimiz ile yakınları özel engelli araçlarla evlerinden alınıp, tedaviden sonra evlerine herhangi bir ücret alınmadan evlerine bırakılacaklardır” dedi.

Bostan, “Bu imkanlardan Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikaların (Türk Eğitim-Sen, Türk Büro-Sen, Türk Sağlık-Sen, Türk Ulaşım-Sen, Türk Yerel Hizmet-Sen, Türk Haber-Sen, Türk Diyanet Vakfı-Sen, Türk İmar-Sen, Türk Enerji-Sen, Türk Tarım Orman-Sen, Türk Kültür Sanat-Sen, Türk Emekli-Sen) İstanbul’daki bütün üyeleri ve birinci derecedeki yakınlarının faydalanma imkanı bulunmaktadır”şeklinde ifade kullandı .
Kaynak: İHA