Hastane Çalışanları Bu Defa Kendileri İçin Bir Araya Geldi

Aydın’da 2008 yılından bu yana Aydın ve çevre illerdeki binlerce kişiye hizmet veren Nysa Hastanesi çalışanları 5 yılın yorgunluğunu düzenledikleri programla attı.

Hastane Çalışanları Bu Defa Kendileri İçin Bir Araya Geldi
Aymendo Tesisleri’nde Başhekiminden temizlik perSoneline kadar tüm çalışanların katıldığı etkinlikte hastanede çalışanlar güzel bir hafta Sonu geçirdi. Her geçen gün büyüyen Nysa Hastanesi’nin çalışanları ile bir bütün olduğunu belirten Başhekim Alptekin Memiş, “Mutlu insanlar, karşısındakileri daha çok mutlu eder. Sağlık hizmetinde temel sağlık uygulamalarının yanında hastalarımızın en fazla ihtiyaç duyduğu şey güler yüzdür.Bizler bunu hiçbir zaman eksik etmeyeceğiz” dedi.

Nysa Hastanesi’nin kurulduğu 2008 yılından bu yana Aydın ve çevresine enb iyi sağlık hizmetini sunmaya çalıştığını belirten hastanenin halkla ilişkiler Sorumlusu Zehra Şahin, “Aydın ve çevresindeki hastaları 2008 yılından bu yana hizmet veren Nysa Kadın Doğum Hastanesi hizmet ağını genişleterek hastanede yeni birimler oluşturdu. Hastane Genel Cerrahi bünyesinde açmış olduğu endoskopi ve kolonoskopi ünitesi ile tüm bay bayan hastalara hizmet vermeye başladı.

Teknolojinin Son ürünleri ile donatılan hastanede artık kadın hastalıkları, çocuk ve doğum ile ilgili tedavi hizmetlerinin yanında genel cerrahi ve dahiliye branşlarda da sağlık hizmeti verilmeye başladı.

Çok yakında üroloji ve kulak burun boğaz branşlarda da sağlık hizmeti verilmeye başlanacak. Aydın Nysa Hastanesi; kaliteli hizmet anlayışında bilimsel ve vicdani etik değerlere bağlı, hasta haklarına ve etik kurallara saygılı, koşulsuz hasta memnuniyeti odaklı, kaliteli hizmet ve uzman kadrosuyla güvenilir bir tanı ve tedavi hizmeti sunmaktır. Kalite anlayışımız doğrultusunda hastalarımızın beklenti ve memnuniyetine odaklı kalite bilinci daima önceliğimiz olmuştur ve böyle devam edecektir” diyerek programı düzenleyen Hastane yönetimine teşekkür etti.

Çalışan perSonelin yanı sıra ailelerinin de katıldığı programa Hastane Kurucuları Op. Dr. Yalçın. Yarar, Esen Yarar, Yasemin Yarar, Başhekim Alptekin Memiş başta olmak üzere nöbetçi perSonel ve hekim dışındaki tüm hastane çalışanı ve aileleri katıldı.

Bu tür aktivitelerin bundan Sonra geleneksel olarak devam edeceğini belirten Başhekim Alptekin Memiş, davete icabet gösteren herkese teşekkür ederek sağlık hizmetinde çalışan herkesin daha hassas ve sürekli karşısındakine moral veren kişiler olması gerektiğini vurguladı.

Samimi bir ortamda geçen kaynaşma etkinliğinden oldukça memnun kalan hastane çalışanları düzenledikleri etkinlikten dolayı hastane yönetimine teşekkür ettiler .
Kaynak: İHA