Erdoğan konuşurken ikinci kattan böyle izledi!

Başbakan Erdoğan'ın Çorlu'da yaptığı konuşmayı Belediye Başkanı Ünal Baysan'ın bir dükkandan izlemesi dikkat çekti.

Erdoğan konuşurken ikinci kattan böyle izledi!
Başbakan Recep Tayyip Erdogan, Trakya gezisinin ikinci gününün son durağında Çorlu'da toplu açılış törenine katıldı.

Çerkezköy'den helikopterle Çorlu'ya gelen Başbakan Erdoğan Atatürk Meydanı'nda yaklaşık 4 bin kişiye seslendi. Başbakan, Tekirdağ ve Çerkezköy'den sonra Çorlu'da da CHP'li belediyeleri Ergene Nehri'nin temizliği konusunda gerekli hassasiyeti göstermedikleri için eleştirdi.

BELEDİYE BAŞKANI ERDOĞAN'I CAMDAN İZLEDİ
Özellikle Ergene Havzasındaki kirlilik konusunda CHP'li belediyeleri proje üretmemekle suçlayan Başbakan Erdoğan, konuşurken meydana bakan bir binanın ikinci katındaki gelinlik dükkanında CHP'li Belediye Başkanı Ünal Baysan da konuşmayı dinledi. Camekanlı bölümden Başbakanı rahatlıkla gören Başkan Baysan konuşma boyunca oradan yerinden ayrılmadı.

BAŞBAKAN "ÜNAL BAYSAN KİM" DİYE SORDU
Başbakan konuşurken bir ara meydandan'Vur vur inlesin Ünal Baysan dinlesin'sloganları atıldı. Başbakan Erdoğan, yanında bulunan AK Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı ve Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Memişçi'ye, Ünal Baysan'ın kim olduğunu sordu. Erdoğan belediye başkanı olduğunu öğrenince gülümsedi. Bu arada alana bakan bir binaya asılan AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı imzalı'Hayalleri bile parkların ötesine geçemeyenler, bizi ve davamızı anlayamazlar'yazılı pankart dikkat çekti.