Kurtlar Vadisi Pusu 208. Yeni Bölüm Fragmanı İzle (19 Aralık 2013)

Kurtlar Vadisi Pusu 208. bölüm fragmanı ATV'den yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu 208. bölüm 19 Aralık Perşembe akşamı ATV ekranlarına olacak. Kurtlar Vadisi Pusu 208. bölümde neler olacağı merak konusu.

Kurtlar Vadisi Pusu 208. Yeni Bölüm Fragmanı İzle (19 Aralık 2013)
Kurtlar Vadisi Pusu 208. bölüm fragmanı ATV'den yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu 208. bölüm 19 Aralık Perşembe akşamı ATV ekranlarına olacak. Kurtlar Vadisi Pusu 208. bölümde neler olacağı merak konusu...

208. FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Aksiyonun bir an olsun dinmediği 11. yılında ATV ekranlarında yayınlanmaya devam eden Kurtlar Vadisi Pusu 208. bölümü ile hayranlarının karşısnıa çıkmaya hazırlanıyor. Reyting rekortmeni dizinin bu hafta yayınlanacak olan 208. bölümde neler olacağı ise merak konusu. Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümü 19 Aralık Perşembe akşamı kendi saatinde ATV ekranlarında olacak.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun geçtiğimiz hafta yayınlanan 207. bölümde yaşananlar...

Polat ile Abdülhey Arasında İpler Koptu
Kurtlar Vadisi Pusu'nun vazgeçilmez ikilisi Polat Alemdar ile Abdülhey'in yolları tamanen ayrıldı. Polat abisinin yaşadığını geçtiğimiz haftalarda öğrenen Abdülhey resti çekmiş hayatımı yaşayacam demişti. Vadi'nin bu haftaki bölümünde Polat Alemdar'ın Hoca'ya ''Abdülhey defteri kapandı, o boşluğu Kara ile dolduracam'' demesi iplerin tamamen koptuğunu gösteriyor.

Abdülhey'den Duygusal Şarkı
Vadi'nin bu hafta yayınlanan bölümüne Abdülhey damgasını vurdu. Önceki bölümde evlenme teklif ettiği Gaye'ye şarkı söyleyen Abdülhey, dizi fanatiklerini şaşkına çevirdi. Gaye'nin isteği üzerine bir karaokeye giden Abdülhey burada rhan Gencebay'ın 'Beni Böyle Sev' şarkısını seslendirdi.

Polat'tan Kara'ya Ziyaret
Herkesin öldü olarak bildiği Polat Alemdar dün akşam da Kara'nın karşısına çıktı. Hastaneden kaçıp oğlu ve torununun mezarına giden Kara, Polat'ı karşısında görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Şaşkınlığı atlatan Kara, Polat'a sarılarak ağladı.

Polat Alemdar ve Kara'nın nasıl bir yol izleyeceği Kurtlar Vadisi Pusu'nun 19 Aralık Perşembe günü yayınlanacak olan 208. bölümde belli olacak.

207. BÖLÜMÜ FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN