Kadir Kasapoğlu 'Kurşuna Dizdim” Şarkısına Klip Çekti

İzmirli sanatçı Kadir Kasapoğlu, son albümünün son parçası olan 'Kurşuna Dizdim' isimli şarkısının klibini Foça ve İzmirde' çekti.


Kasapoğlu,sözleri sinama oyuncusu Ekrem Erdinç, bestesi Müslüm Gürses, Ebru Gündeş ve Kibariye gibi ünlü sanatçılara beste veren İzmirli müzisyen Sinan Özşekere ait "Kurşuna Dizdim" şarkısına klip çekmek için, İzmir'in turistik ilçesi Foça’yı tercih etti. Sanat yönetmenliğini Arif Çayan'ın yaptığı, Ayberk Özsoy yönetmenliğinde Caria Production tarafından çekilen klipte İzmirli sanatçıya, İran doğumlu fotomodel Elif Samurcu eşlik etti. Foça'nın tarihi mekanlarında ve sahilinde gerçekleştirilen klip çekimleri renkli görüntülere sahne olurken, daha sonra çekimlere İzmir’in simgesi 8750 yıllık tarihi ile bilinen Homeros da devam edildi. Klip çekiminde keyifli saatler yaşayan Samurcu, "İlk anda sanırım biraz heyecanlandım. Zaman geçtikçe keyifli saatler yaşadım. İtiraf etmek gerekirse çok keyif aldım. Klibimizi Foça ve Homeros'da çekmeyi tercih ederek bu güzel ilçenin tanıtımına da katkıda bulunmak istedik"dedi.

Klibin en geç 20 gün içerisinde müzik kanallarında yerini alacağını ve ilk 10'a aday bir klip çektiklerini kaydederek iddialı konuşan Kasapoğlu ise, “Vazgeçmek terketmek anlamında mecaz bir mesaj veren şarkının, akustik ve batı müziğiyle aranje edildiğini ve çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ettiğini” ifade etti

Öte yandan şarkının sözlerini yazan İzmirli sinema oyuncusu Ekrem Erdinç “ben uzun yıllardır Türk sinemasında oyunculuk yapıyorum. Zaman zaman şarkılar yazıyorum ve son yazdığım şarkımıda İzmirli dostum Kadir Kaspoğlu okudu. Klip çekimlerinde kendimde bulundum ve çok başarılı bir klip çalışması olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA