Albaraka Türk, 153. Şubesini Kütahya’da Açtı

Albaraka Türk, Türkiye genelindeki 153'üncü şubesini Kütahya’da açtı.

Albaraka Türk, 153. Şubesini Kütahya’da Açtı

Albaraka Türk Genel Müdürü Fahrettin Yahşi, törende yaptığı açıklamada, katılım bankalarında şube sayısının artmaya devam edeceğini, hizmete giren Kütahya şubesi ile bereket kapılarına yeni bir halka eklediklerini söyledi.

2015 yılında 200 şube açmayı hedeflediklerini belirten Yahşi, “2015 yılında 200, 2023 yılında ise 500 şube açmayı hedefliyoruz. Türkiye’de orta ölçekli bir katılım bankası olmayı amaçlıyoruz. Kütahya’ya daha önceki dönemlerde de birkaç kez şube açma girişimlerimiz oldu ancak realize edememiştik. Şimdi bu kış gününde sizlerle birlikte olduk. Gerçekten şube açmak istediğimiz bir ile 153. şubemizi açmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz ise açılışta yaptığı konuşmada, Kütahya’da yeni bir banka şubesinin açılmasının Kütahya ekonomisinin iyiye gittiğini bir göstergesi olduğunu söyledi

Kütahya’nın son açıklanan işsizlik rakamları ile en düşük işsizliğin olduğu iller arasında olduğunu hatırlatan Vali Yılmaz, Albaraka Türk yönetim kuruluna Kütahya’da açtıkları şube nedeniyle teşekkür etti.

Açılışa Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Albaraka Türk Genel Müdürü Fahrettin Yahşi, KUTSO Başkanı Nafi Güral, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karaslan, İl Genel Meclisi Başkanı Seyitömer Durmuş ve iş dünyası katıldı.

Kaynak: İHA