O Ses Türkiye'de Gökhan'ı ağlatan o ses

Star TV'nin sevilen programı 'O Ses Türkiye' yeni bölümü ile izleyenleri yine ekrana kilitledi. Yasemin adlı yarışmacı 'Annem' adlı şarkı ile izleyenleri ve jüri üyelerini kendine hayran bıraktı.

O Ses Türkiye'de Gökhan'ı ağlatan o ses
O Ses Türkiye'de büyük bir ses. Yasemin herkesin tüylerini ayağa kaldırmayaı başardı. İlk dönen isim Gökhan oldu ardından Ebru Gündeş'Çok güzel'diye butona bastı. Hadise ve Murat Boz ise son basan isim oldu. Yasemin'i gözyaşları ile dinleyen annesi dualarla kızına destek verdi.

Yasemin seyircinin büyük isteği üzerine Annem'i bir kez daha seslendirdi. Yasemin büyük bir çoşku ile bir kez daha seslendirdi şarkısını..

Gökhan Ben hiç öyle bir şey yapmadım resmen aşık oldum sesine. Bir kez öpmek istiyorum (Sahneye çıktı Yasem'i öptü). Yıkıldı abi resmen ağladım. Parçaya girer girmez bittim. Yarışmak bir kenara dinlemek büyük keyifti. İnanılmaz.. Ben Yasemin'i kapamazsam koyup gideceğim. Paramparça ettin bizi ellerim buz kesildi.

Ebru Çok güzel bir sesin var. Derya gibi bir sesin var. Kocaman bir ses var. Ağzına sağlık.

Murat Arkada dayak yemiş gibi hissettim kendimi harikaydın. Darma duman ettin bizi.

Hadise bu şarkıyı neden seçtiğini çok merak ediyorum. Gözlerin dolu dolu hikayeni merak ediyorum. O Ses Türkiye de bunu iki sezonda dinledim bu kadar güzel dinlememiştim

Yasemin ben annemle yaşıyorum. O saçını süprüge etti bana derken arkada Yasemin'in annesi görüntülendi.

Acun Yasemin'in kimi seçtiğini sordu. Yasemin kendisine bu kadar çok öven jüriye karşısında çok zorlandı.

Yasemin Gökhan'ı seçti.. Bütün jüri şokta.