Kaş Beldesinde Çok Amaçlı Spor Salonu Açıldı

Kelkit ilçesine bağlı Kaş beldesinde SODES kapsamında yaptırılan çok amaçlı spor salonu hizmete açıldı.


Aılış törenine, Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel, Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran, Kaş Belediye Başkanı Salih İlhan, Ünlüpınar Belediye Başkanı Aziz Nas, Söğütlü Belediye Başkanı Numan Kara, Köylere Hizmet Götürme Birlik Müdürü ve proje koordinatörü Çetin Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Güler, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Gazel, yaptığı konuşmada, ilçede azimli, gayretli ve çalışkan belde belediye başkanları arasında yer alan Salih İlhan'ın örnek bir kişiliğe sahip olduğunu belirterek, "Yaptığı her projede başını dik tutarak alnının akıyla hizmetlerini tamamlayan başkanımızı kutluyorum. Beldemiz sizlerin sayesinde yaşanabilir yerleşim merkezi haline gelmiştir" dedi.

Salih İlhan ise SODES kapsamında bu güne kadar güzel işlerin altına imza attığını ifade ederek, "Bu işlerin altına emeğini koyan başta Sayın Kaymakamımız ve proje ekibi olmak üzere bütün emeği geçenlere teşekkürü bir borç biliyorum. SODES projelerinin en önemli özelliği sürdürülebilirliği hedeflemesidir. Bundan sonraki projelerde de sürdürülebilirliği esas alacak çalışmalara öncelik vereceğiz" diye konuştu.

Kaynak: AA