Yıldırım Belediyesinde Renkli Bayramlaşma

Yıldırım Belediyesi ailesi kurban bayramının 2. günü bir araya gelerek, bayramlaştı.

Yıldırım Belediyesinde Renkli Bayramlaşma

Yıldırım Belediyesi kurban bayramı bayramlaşma törenine Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ve personelin yanı sıra, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, Yıldırım Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yıldırım Belediyesi personelinin tam kadro katıldığı bayramlaşma töreninde, tüm misafirlere çikolata ve kolonya ikramında bulunuldu. Bayramların sevgi ve birlikteliğin gösterildiği saygın, güzel günlerden olduğunu vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, “Bayramlar büyüklerimizin ellerinin öpüldüğü, aile ve dostlarımızla bir araya geldiğimiz, vefanın, sevginin gösterildiği önemli günlerdir. Biz de Yıldırım Belediyesi ailesi olarak, Kurban bayramının 2. gününde belediye hizmet binamızda bir araya geldik. Bugün bayramlaşmaya gelen herkese teşekkür ediyor, daha nice bayramları bir arada geçirmeyi temenni ediyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana tüm hizmetlerimizi adeta bayram çoşkusu ile hayata geçirdik ve geçireceğiz. Sosyal projelerden, kentsel dönüşüm, tarihi kültürel miras ve eğitim ile ilgili hizmetlerimizde halkımızın sağlık, sevgi ve barış içinde olmasını önceledik” dedi.

Yıldırım Belediyesi Hizmet Binası önündeki bayramlaşmanın ardından tüm konukları Yıldırım Muhtarlar Derneği’ndeki bayramlaşmaya geçtiler. Dernekteki bayramlaşmaya Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin’in yanı sıra AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Şener ile mahalle muhtarları katıldı.

Yıldırım ilçesinin her geçen gün daha büyüdüğünü belirten Başkan Keskin, “Yıldırım’ın artık Hamamlıkızık, Cumalıkızık Köyü’nün ardından Zeyniler ve Balaban Köyü bulunuyor. Bundan sonrasında 65 mahallemiz 4 köyümüz bulunmaktadır. Muhtarlarımız, demokrasinin uçbeyleridir. 2004 yılından bu yana elde ettiğimiz tüm başarıda muhtarlarımızın desteği çoktur. Hepsine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Her iki tarafta yapılan bayramlaşma töreninin ardından Duyum İşitme Engelliler Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Recep Şahin engelli çocuklar tarafından özenle yapılan teşekkür plaketi’ni Başkan Özgen Keskin'e hediye etti. Başkan Keskin, Yıldırım Belediyesi tarafından yapılacak engelli çocuklar için anaokulunun temelini en kısa zamanda atılacağı müjdesini verdi.
Kaynak: İHA