Sevimli Dostların 'Beş Yıldızlı' Bayramı

Kurban Bayramı tatilinin dokuz gün olmasıyla uzun tatil planı yapan hayvanseverler, kendileri tatildeyken sevimli dostlarının da güvenli ortamda, güzel vakit geçirmesi için köpek otellerine yoğun ilgi gösteriyor. Köpeklere sunduğu hizmetle beş yıldızlı otelleri aratmayan İzmir'deki otel, yüzde 100 doluluk oranına ulaştı.


Güzelbahçe'de, 10 dönümlük alana kurulu köpek otelinin işletmecisi Bahadır Karabulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sahipleri tatile çıkan köpeklere konforlu bir tatil hizmet verdiklerini belirtti.

Otelde ısı yalıtımlı, klimalı bungalov tipi 24 oda olduğunu anlatan Karabulut, köpeklerin fiziksel ve ruhsal tüm ihtiyaçlarının karşılandığını ifade etti.

Karabulut, köpeklerin ırklarına göre büyük ya da küçük odalarda misafir edildiğini, odalarına özel bahçelerinin bulunduğunu kaydederek, "Otele yeni gelen köpeklerin karnelerine bakıyoruz, aşılarını kontrol ediyoruz. Özel mama ve ilaçları varsa onları istiyoruz. Misafirlerimizi sabah ve akşam olmak üzere günde iki kere yürüyüşe çıkarıyoruz. Öğleden sonra stres atmaları için oyun oynatıyoruz. Her gün tarıyoruz. Otelimizde 24 saat güvenlik görevlisi var" diye konuştu.

Karabulut, hayvanseverlerin tatildeyken de köpeklerini görebilmesi, gönül rahatlığıyla tatil yapabilmesi için otele kamera sistem kurduklarını ifade ederek, köpek sahiplerinin interneti olan cep telefonlarından bile köpeklerini izleyebildiğini söyledi.

- Otelde bayram yoğunluğu

Otelde yaz sezonunda yoğunluk olduğunu aktaran Karabulut, bayram, yılbaşı gibi zamanlarda da taleplerin arttığını bildirdi. Kurban Bayramı tatilinin dokuz gün olmasıyla yaz sezonu yoğunluğu yaşadıklarını kaydeden Karabulut, şuları söyledi:

"Kurban Bayramı tatili nedeniyle il dışına çıkanlar sevimli dostlarını her türlü detayın düşünüldüğü köpek otellerine emanet ediyor. Şu andan itibaren fulledik. Boş yer kalmadı. İnsanlar 9 günlük tatili en iyi şekilde kullanmaya çalışıyorlar ve biz de şu anda boş yer yok."

Kaynak: AA