Agiad İş ve Meslek Ödülleri Belirleniyor

Adana Genç İşadamları Derneği Başkanı Tamer Gülcan, kent iş dünyasının oscarı olarak nitelendirilen “AGİAD İş ve Meslek Ödülleri”nin 5’incisi için jürinin ilk toplantıyı gerçekleştirdiğini söyledi.

Agiad İş ve Meslek Ödülleri Belirleniyor
Ödül töreninin Adana için motive kaynağı olduğuna dikkat çeken Gülcan, "Her türlü zorluğa rağmen bu kentte yatırım yapan, istihdam sağlayan, yeniliklerle gündeme gelen kısacası daha büyük ve yaşanabilir bir Adana için çalışanları ödüllendirmek de bizim görevimiz. Bu yıl sürpriz davetlilerin de yer alacağı görkemli bir törenle hak eden iş dünyası temsilcilerini ödüllendireceğiz. İlk jüri toplantımızı yaptık. 8 kategori ve özel, onur ödüllerimizle kent motivasyonunun yükselmesine katkı sağlayacağız" dedi.

Başkanlığını AGİAD Başkanı Tamer Gülcan’ın yaptığı ilk jüri toplantısına Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, TÜRKONFED Başkanı Süleyman Onatça, Adana Sanayi Odası Başkanı Sadi Sürenkök, Adana Ticaret Odası Başkanı Ali Gizer, Adana Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan, Çukurova Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahir Fisunoğlu, Dünya Gazetesi Adana Temsilcisi Recep Şenyurt ve AGİAD Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Kaynak: İHA