CHP Sakarya Teşkilatından 1989’dan Yılından Sonra Bir İlk

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş göreve gelmeden önce verdiği sözleri bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, yerel seçimlerde Sakarya’da Belediye Başkan Adaylarının, İl Genel ve Belediye Meclis üyelerinin yapılacak olan ön seçimle belirleneceğini kaydetti.

CHP Sakarya Teşkilatından 1989’dan Yılından Sonra Bir İlk
CHP İl Başkanı Ecevit Keleş parti yönetimi ile birlikte İl Binasında bir basın toplantısı düzenledi.

29 Nisan 2012 tarihinde CHP delegesinin gösterdiği teveccüh neticesinde göreve geldiklerini hatırlatarak açıklamalarına başlayan CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, “Yönetimimiz, verdiği sözleri tek tek yerine getirmeye devam etmektedir. Yine kongrede partililerimize verdiğimiz söz gereği yerel seçimlerde tüm adaylarımızı ön seçimle belirleme kararımızı kamuoyunun ve partililerimizin bilgisine sunuyoruz. Başkan adayları, belediye ve İl Genel meclis üyelerini tüm üyelerimizin katılımıyla yapacağımız ön seçimle tespit edeceğiz” dedi.

Kararın il yönetimi olarak oybirliğiyle alındığına dikkat çeken Keleş, “Almış olduğumuz bu karara Milletvekilimiz Engin Özkoç ile tüm ilçe başkanlarımı da tam destek vermiştir. CHP Yönetimi olarak üyelerimize büyük önem ve değer vermekteyiz. Her seçim döneminde olağanüstü çaba harcayarak gece gündüz çalışan ve partimize katkı sağlayan tüm üyelerimizin, adayların belirlenmesi noktasında da söz sahibi olması gerektiğine inanıyoruz.

Hiçbir karşılık beklemeden ülkesi ve milletine hizmet eden ve partisinin başarısı için mesai harcayan bu insanların görüşlerini görmezden gelmelerinin mümkün olamayacağını kaydeden Keleş, “Tabanın sesine kulak veren ve onlarla birlikte hareket eden bu anlayışımızın bize yerel seçimlerde büyük başarılar sağlayacağından eminiz. Son olarak 1989 yılında ön seçim yapılan Sakarya’da, demokrasinin olmazsa olmaz bu kuralını yeniden işler hale getiren yönetim kurulu olmaktan dolayı gururluyuz. Aldığımızın bu kararın partimize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA