Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli Açılışa Katıldı

İşletmeciliğini Nagihan Akdemir’in yaptığı Bambina Tekstil Adapazarı Adnan Menderes Caddesinde yeni yerine taşındı.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli Açılışa Katıldı
Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’nin de katıldığı açılışa Adapazarı halkı büyük ilgi gösterdi. 8 yıldır Adapazarı İtfaiye Caddesinde faaliyette bulunan Bambina Tekstil, Adnan Menderes Caddesindeki yeni yerine taşındı. Açılışa çok sayıda davetli ve vatandaş ilgi gösterirken açılış kurdelesi Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve İşletme sahibi Nagihan Akdemir tarafından kesildi.

Nagihan Akdemir 8 yıldır Bambina’nın işletmeciliğini yaptığını belirterek, “Firmamızda başta okul giyimi olmak üzere toptan ve perakende iş elbiseleri, Türk Milli kıyafetleri ve animasyon kıyafetlerinin satışını yapıyoruz. Marka spor giyim bayiliği ile imalat ve satışını da gerçekleştiriyoruz. Kolej kıyafetlerini mağazamızda ve okullarda açtığımız stantlarda satışını gerçekleştiriyoruz. Devlet okullarının kıyafetlerini ise toptan üreterek firmalara dağıtımını yapıyoruz” dedi.

Tüm Türkiye’de batıdan doğuya kadar 180’in üzerinde kolejin okul kıyafetlerini firmalarının hazırladığını kaydeden Akdemir, tüm Sakaryalıları mağazalarının yeni yerine davet ederken, “Şehrimize en iyi şekilde hizmet etmek için çalışıyoruz” dedi.

Açılışa katılan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ise, “Hayırlı olsun” dileğinde bulunarak, mağaza hakkında firma sahibi Nagihan Akdemir’den bilgi aldı .
Kaynak: İHA