BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Açıklama Yaptı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Tunceli'de askeri aracın geçişi sırasında PKK terör örgütünün saldırısı sonucu şehit olan 6 Mehmetçik ve 1 sivil vatandaş için başsağlığı yayımladı.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Açıklama Yaptı
BBP Genel Başkanı Destici, yayınladığı mesajında, “Hain bölücü örgüt PKK tarafından şehit edilen 6 askerimiz ve 1 sivil vatandaşımız için büyük bir üzüntü içerisindeyim. Ülkemiz, milletimiz her gün şehit haberi almaktan derin teessürler içerisine gark olmaktadır. 28 yıldır devam etmekte olan hain terör bitirilememekte bitirilmemektedir. Dolayısıyla insanımızın gündem maddesi hep terör, hep terör olmaktadır” dedi.

“Tunceli'deki bu elim olayın, Kent merkezine 3 kilometre uzaklıkta bulunan Atatürk Mahallesi girişinde yola döşenen mayın iki askeri aracın geçişi sırasında patlatılması sonucu vuku bulması her zamanki gibi, 'istihbarat' birimlerimizin 'neden' haberdar olmadığı sorusunu akıllara getirmektedir” diyen Destici şunları kaydetti: “2'si uzman çavuş, 4'ü er ve 1'i sivil vatandaş olmak üzere 7 şehidimize Cenabı Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, silah arkadaşlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK)ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum.”
Kaynak: İHA