Şişman: “Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Bir Milat”

Memur-Sen Ünye İlçe Başkanı Davut Şişman, “Yeni eğitim ve öğretim yılı, ufuklar açısından bir başlangıç bir milat olarak değerlendirilmelidir” dedi.

Şişman: “Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Bir Milat”
Memur-Sen Ünye İlçe Başkanı Davut Şişman, yeni eğitim-öğretim yılı nedeniyle yaptığı açıklamada, yeni eğitim-öğretim yılında 4+4+4 modelinin uygulanacağını ve bunun bir milat olarak kabul edilmesi gerektiğini söyledi.

Şişman, “Geleceğimizin şekillenmesi ve ülkemizin kalkınmasında eğitim ve öğretimin önemi gün geçtikçe artarken, yeni bir eğitim öğretim döneminde daha geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli çocuklarımızın ve gençlerimizin yeni başarılara doğru koşmalarının heyecanını hep birlikte yaşıyor ve paylaşıyoruz. Bu öğretim yılı yeni ufuklar açısından bir başlangıç bir milat olarak değerlendirilmelidir. Çünkü bu öğretim yılında eğitim sistemi yeni bir modelle 4+4+4 modeliyle tanışacak, eğitim standartlarımız gelişmişlik normlarına uygun olacaktır. Okulların fiziki yapısını güzelleştirmek kadar öğrencilerin yüreklerinin de güzelleştirilmesi gerektiğini düşünüyor, ülkemizin her köşesinde bilgili ve kültürlü nesillerin yetiştirilmesinde en büyük görevi üstlenen fedakar öğretmenlerimizin, okul öncesinden üniversiteye kadar eğitim gören tüm öğrencilerimizin, tüm eğitim çalışanları ve idarecilerinin 2012-2013 eğitim öğretim yılını kutluyor, başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA