Fransız Komutanlardan Büyükşehir’e Ziyaret

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Aktekin’i Antalya Liman ziyaretinde bulunan Fransa Deniz Kuvvetlerine mensup Jean De Vienne askeri gemisinin komutanları ziyaret etti.

Fransız Komutanlardan Büyükşehir’e Ziyaret
Antalya’ya gelen Fransa Deniz Kuvvetlerine mensup Jean De Vienne (D-643) adlı askeri gemi komutanları, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. 11-14 Eylül 2012 tarihleri arasında Antalya’da kalacak Fransız Savaş Gemisi Komutanı Deniz Albay Pierre Yves Grente, Fransa Savunma Ateşesi Albay Partice Moyeuvre, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Aktekin’i ziyaret etti. Ziyarete Antalya Deniz Komutanı Deniz Kıdemli Albay İsmail Şirin ile Fransa Antalya Fahri Konsolosu Ahmet Erol da katıldı.

ANTALYA ÇOK GÜZEL BİR ŞEHİR

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Aktekin,“Sizleri kentimizde ağırlamaktan dolayı mutluyuz. 4 gün boyunca Antalya’da güzel vakit geçirebilirsiniz. Antalya tarihi, turistlik güzellikleriyle Türkiye’nin en önemli şehirlerinde biridir. Antalya’nın en güzel mevsiminde buraya geldiniz” dedi.

Fransız Savaş Gemisi Komutanı Deniz Albay Pierre Yves Grente, “Uzun bir seyahat dönemi geçiriyoruz. Antalya çok güzel bir şehir. Personelimiz burada bulunmaktan çok mutlu” diye konuştu.

Genel Sekreter Mehmet Aktekin, Fransız komutan Pierre Yves Grente’e ziyaret anısına plaket ve Antalya’yı tanıtan çeşitli hediyeler takdim etti .
Kaynak: İHA