Bakan Eroğlu Ordu’da Dünürleriyle İftar Yemeği Yedi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Düğünlük köyünde kızı ve damadını ziyaret ederek, dünürleriyle iftar yemeği yedi.

Bakan Eroğlu Ordu’da Dünürleriyle İftar Yemeği Yedi
Bakan Eroğlu, damadı İsa ve kızı Merve Uşun’un bulunduğu Düğünlük köyüne iftar saatinden 3-4 saat önce geldi. Kızı ve damadı ile hasret gideren Eroğlu, dünürleri ile de sohbet etti. Bakan Eroğlu, damadının rahmetli babasına atfen okunan mevlid-i şerif programına da katıldı.

Bakan Eroğlu’na Ordu Vali Yardımcıları Abdullah Demir ve Mahmut Ağbal, Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, Korgan Belediye Başkanı İhsan Güven, Perşembe Belediye Başkanı Selami Çarkçı da eşlik etti.

İftar yemeğinin ardından Fatsa ilçesine geçen Bakan Eroğlu’nu, burada Ordu Valisi Orhan Düzgün, İl Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı ve Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan karşıladı. Bakan Veysel Eroğlu, beraberindekilerle Fatsa’da bir kafede oturarak hem çay içti hem de bölgede yapılan DSİ yatırımlarını görüştü. Bakan Eroğlu, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’dan Kent Parkı Projesi ve Bolaman Islahı Projesi hakkında bilgi aldıktan sonra ilçeden ayrıldı

Bakan Eroğlu’nu, Fatsa’dan ayrılırken kızı Merve ve damadı İsa Uşun elini öperek uğurladı .
Kaynak: İHA